ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Γενικοί Όροι Πώλησης

Εισαγωγή

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε χρήστη του site και στην www.power-doors.gr που έχει έδρα στη διεύθυνση Ζησιμοπούλου 68 Π. Φάληρο. Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης είναι οι μόνοι που ισχύουν και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, εκτός εξαιρέσεων, διατυπωμένων γραπτώς.

Το power-doors.gr μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών του όρων. Είναι λοιπόν απαραίτητο να ανατρέχετε σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεστε τον δικτυακό τόπο www.power-doors.gr. Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης όπως αναγράφονται στους Γενικούς όρους Πώλησης.

Τρόπος Παραγγελίας

Προκειμένου να ενεργοποιηθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να καταχωρηθούν τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας :

 • Ονοματεπώνυμο
 • Τηλέφωνο
 • Διεύθυνση παράδοσης
 • Email
Για την έκδοση τιμολογίου θα χρειαστεί να συμπληρωθούν και τα παρακάτω στοιχεία με την παραγγελία:
 •  Επωνυμία εταιρίας
 •  Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ.
 • Δ/νση Εδρας
 • Eπάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως

μέσω Internet στο site: www.power-doors.gr, 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα.

μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: info@power-doors.gr

Επίσης με επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, 09.00 π.μ. με 9.00 μ.μ. καθημερινά στο τηλέφωνο: 6945520428. Όταν λάβουμε τη παραγγελία σας επιβεβαιώνουμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε

Υποχρεούστε να ελέγξτε την επιβεβαίωση παραγγελίας και ενημερώστε το κατάστημα το αργότερο εντός 24 ωρών (από την ημέρα λήψεις της επιβεβαίωσης) εγγράφως στο info@power-doors.gr, για οποιοδήποτε λάθος, αλλιώς τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση παραγγελίας θα εφαρμοσθούν.

Δικαίωμα Ακύρωσης Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες από την καταχώρηση της μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος η τηλεφώνου προκειμένου να σας επιστραφεί η προκαταβολή. Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας μετα τις πρώτες 24 ώρες δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή και η προκαταβολή δεν θα επιστρέφεται.

Τιμές

Οι τιμές που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Τα έξοδα αποστολής για περιοχές εκτός Αθήμας (35 ευρώ ανά πόρτα) είναι ενδεικτικά. Το οριστικό κόστος θα σας επικοινωνηθεί τηλεφωνικός μετα από επικοινωνία με μεταφορική εταιρεία της περιοχής σας. όσον αφορά το κόστος τοποθέτησης επιβαρύνει τον πελάτη. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να αναλάβει η www.power-doors.gr την μεταφορά και την τοποθέτηση θα πρέπει να μας ενημερώσει προκειμένου να σας αποσταλεί το κόστος.

Τρόποι Παράδοσης

Τα προϊόντα μπορούν είτε να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας είτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας.

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση θα σας σταλεί ενημερωτικό email.

Επιλογές παράδοσης:

 • Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα μας αποπληρώνοντας το υπόλοιπο της αξίας του προϊόντος με μετρητά, η με πιστωτική κάρτα, κατά την παραλαβή. Στη περίπτωση αυτή ο πελάτης χρησιμοποιώντας μεταφορική εταιρεία της επιλογής του και με δική του χρέωση αναλαμβάνει το κόστος της μεταφοράς και τοποθέτησης.
 • Εάν ο πελάτης επιθυμεί να αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά και την τοποθέτηση μέσα στα όρια του Νομού Αττικής πρέπει να μας ενημερώσει προκειμένου να συντονίσουμε την αποστολή του συνεργείου. Εάν μας ανατεθεί η μεταφορά και η τοποθέτηση η www.power-doors.gr εγγυάτο για την άρτια τοποθέτηση του προϊόντος. Το κόστος της μεταφοράς και τοποθέτησης θα σας σταλεί μετά από δικό σας αίτημα.
 • Ο πελάτης μπορεί να αποπληρώσει τη παραγγελία μόλις ενημερωθεί ότι είναι έτοιμη και να ζητήσει να σταλεί το προϊόν οπουδήποτε επιθυμεί εντός Ελλάδος. Ο πελάτης επιλέγει την μεταφορική εταιρία και χρεώνεται το κόστος.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του προϊόντος θα χρειαστεί να καταθέσετε το 30% της αξίας του προϊόντος είτε σε λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας είτε με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η συνολική πληρωμή πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 • Πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημα μας
 • Πληρωμή με τη χρήση πιστωτικής κάρτας στο κατάστημα
 • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μία ημέρα πρίν τη παράδοση. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με email το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 • Εθνική Τράπεζα : 152/781166-76 KAI IBAN : GR8901101520000015278116676
 • Alpha Bank : 238-002101-002469 KAI IBAN :GR2601402380238002101002469

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμβάσματα που γίνονται από διαφορετικές τράπεζες από αυτές που διαθέτει λογαριασμό το κατάστημα τα έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

Translate »